Szállítási információk

Kizárások:

Az alábbi szállítási feltételek a www.furdoszobakiegeszitok.hu weboldalon keresztül értékesített termékekre vonatkoznak, amennyiben a megrendelt termék(ek) kiszállítási címe Magyarország közigazgatási határán belül található. Külföldre történő szállítási igény esetén kérjük, mindenképpen egyeztessen az ügyfélszolgálatunkkal!

Személyes átvétel:

A megrendelt termékek személyes átvételére érdi telephelyünkön van lehetőség. 
Telephely címe: 2030 Érd, Kaktusz utca 22. Niytva tartás H-P: 7.30-16.00 között
A Szolgáltató jogosult a megrendeléstől egyoldalúan elállni és azt törölni, amennyiben az Ügyfél a terméket az egyeztetett időpontig vagy rendeléstől számított 5 munkanapon belül nem veszi át.

Szállítási határidők, futárszolgálattal történő szállítás esetén:

Amennyiben a megrendelt termékből azonnal elérhető raktárkészlettel rendelkezünk, a rendeléseket a beérkezésüket követő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az átadásra csak később kerül sor, az átfutási idő akár 2-3 munkanap is lehet.  A megrendelőt a várható szállítás időpontjáról e-mailben vagy telefonon értesítjük.

A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül.

A kiszállítást a GLS vagy a DPD futárszolgálat végzi, amelynek díjai belföldön a következők:

Bruttó 100.000,- Ft összeghatárig, utánvétes fizetési mód esetén 2.500,- Ft + 27% ÁFA
Bruttó 600.000,- Ft összeghatárig, 20 kg-ig, előre utalásos fizetés esetén 2.500.- Ft + 27% ÁFA 
20 kg felett a külön küldött visszaigazolásban adjuk meg a pontos költséget
Fontos!
A feltüntetett árak tartalmazzák a csomagolás illetve a második kiszállás (következő munkanap) költségét is, amennyiben az első kézbesítési próbálkozás sikertelen volt. 
A kiszállítás kizárólag Magyarország területén, munkanapokon 8:00-17:00 óra között bármely időszakban történhet, így célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol az átvevő személy egész nap elérhető. A rendeléseket beérkezési sorrendben, feldolgozási kapacitástól függően teljesítjük.
A súlyértékek a valós, összesen mért súlyt jelentik. 
Bruttó 100.000,- Ft alatti megrendelés esetén a fizetés történhet készpénzzel (a csomag átvételekor), illetve előreutalással, előlegszámla alapján. Előreutalás esetén a csomagot az összeg beérkezését követően tudjuk küldeni.
Bruttó 100.000,- Ft feletti megrendelés esetén a fizetés csak előreutalással, előlegszámla alapján történhet, a csomagot az összeg beérkezését követően tudjuk küldeni.